INKASATOR POSTAO ČLAN ZAJEDNICE ZA DOP HGK

U ponedjeljak, 11. lipnja 2018., održana je izborna skupština Zajednice za društveno odgovorno poslovanje HGK u Zagrebu. Zajednica okuplja tvrtke koje su predvodnice društveno odgovornog poslovanja te koje svojim djelovanjem žele potaknuti i ostale na primjenu odgovornih praksi u svakodnevno poslovanje.

Zajednica će aktivnostima obuhvatiti ciljeve održivog razvoja te će pomoći svim gospodarskim subjektima i poslovnoj zajednici u cjelini u razumijevanju i prilagodbi poslovanja novim poslovnim principima.

„Drago mi je da se kao Zajednica opet sastajemo sa željom da nastavimo gdje smo stali i napravimo veći iskorak prema novim područjima. Osim društveno odgovornog poslovanja tu su i ciljevi održivog razvoja, a u njihovom ispunjavanju će veliku ulogu igrati gospodarstvo i poduzetnici“, istaknula je direktorica Sektora za energetiku i zaštitu okoliša HGK Marija Šćulac-Domac na otvaranju izborne skupštine Zajednice za društveno odgovorno poslovanje HGK.

Za novu predsjednicu Zajednice izabrana je Andreja Pavlović, direktorica društveno odgovornog poslovanja Hauska & Partner Grupe, a njezina zamjenica bit će Angelika Brnada, direktorica Sektora održivog razvoja i zaštite zdravlja, sigurnosti i okoliša INA-e.

„Zajednica mora biti mjesto susreta i mjesto novih ideja. Vidimo važnu ulogu naših tvrtki i HGK u ostvarivanju ciljeva održivog razvoja tako da možemo reći da ova zemlja brine za te ciljeve. Program rada nam je ambiciozan, a njegovo ostvarivanje ovisi o angažmanu svih vas jer je zajednica jaka onoliko koliko su jaki njezini članovi“, izjavila je Pavlović, zahvalivši se na izboru.

U sklopu dnevnog reda skupštine izabrano je i 11 predstavnika tvrtki za Vijeće Zajednice za DOP , među kojima je Andreja Barberić savjetnica za odnose s javnošću u Inkasator d.o.o. Karlovac.

Na kraju izborne skupštine voditeljica Službe za održivi razvoj Ministarstva zaštite okoliša i energetike Branka Pivčević Novak prezentirala je nove strateške dokumente održivog razvoja.

Povezane vijesti

JAVNI NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROJEKATA UDRUGA ZA 2022. OTVOREN DO 09.05.2022.

JAVNI NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE PROJEKATA UDRUGA ZA 2022. OTVOREN DO 09.05.2022. Inkasator d.o.o. objavljuje Javni natječaj za financiranje projekata udruga…

16. JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA ENERGETSKI PREGLED I PROJEKTNU DOKUMENTACIJU

Javni poziv za dostavu ponuda za izradu izvješća o energetskom pregledu, energetskog certifikata i glavnog projekta energetske obnove za višestambenu…

JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA SANACIJU RAVNOG KROVA NA VIŠESTAMBENOJ ZGRADI P. FILIPCA 2

Rok za dostavu ponude je 8. travanj 2022. godine do 14.00 sati. Ponuda se dostavlja u zatvorenoj omotnici sa naznakom…

15. JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA ENERGETSKI PREGLED I PROJEKTNU DOKUMENTACIJU

Javni poziv za izradu izvješća o energetskom pregledu, energetskog certifikata i glavnog projekta energetske obnove za višestambenu zgradu Bartola Kašića…

Back To Top